• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

پیام تسلیت دکتر ناصری پور به مناسبت درگذشت رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۵ |
  دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی پیامی درگذشت دکتر صادق حضرتی رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
اینجانب با نهایت تأسف و تأثر ضایعه در گذشت استاد ارجمند و گرانقدر جناب آقای دکتر صادق حضرتی مدیر کل سلامت محیط و کار وزارت بهداشت را به تمامی همکاران حوزه بهداشت و سلامت کشور، و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می نمایم.
از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید، رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.
گفتنی است زنده یاد حضرتی ساعت 17:40 روز گذشته در حادثه رانندگی در محدوده تونل 12 محور سرچم-میانه جان خود را از دست داد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1216 بار   |   دفعات چاپ: 114 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر