• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از معاونت غذا و دارو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۵ |
بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از معاونت غذا و دارو
دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه روز شنبه 25 آذر ماه 1396 از واحدهای مختلف معاونت غذا و دارو بازدید بعمل آورد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه با همراهی دکتر ولایی معاون غذا و دارو، جمعی  از مدیران اداره های نظارت بر دارو و مواد اعتیاد آور،  نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی، تجهیزات پزشکی، نظارت بر فرآورده های سنتی و مکمل ها و آزمایشگاه معاونت غذا و دارو از واحدهای مختلف معاونت غذا و دارو بازدید نمود.
در این بازدید دکتر ناصری پور از نزدیک روند فعالیت های حوزه های مختلف مدیریتی از جمله فعالیت های کنترل کیفی کالاهای سلامت محور، تجهیزات و فضای فیزیکی بخش های آزمایشگاه کنترل ، فعالیت های نظارتی و بازرسی در حوزه های غذا، دارو و تجهیزات را مشاهده نموده و  رهنمود و راهکارهایی نیز در جهت بهبود روند ها ارائه داد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1439 بار   |   دفعات چاپ: 126 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر