• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

دیدار اعضای موسسه آموزشی و سرمایه گذاری مانی پال هندوستان با رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۷ |
اعضای موسسه آموزشی و سرمایه گذاری "مانی پال" هندوستان روز دوشنبه 27 آذر ماه 1396 با دکتر ناصری پور رییس دانشگاه وهیئت رئیسه دانشگاه دیدار نمودند.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دیدار اعضای موسسه آموزشی و سرمایه گذاری "مانی پال" هندوستان با دکتر ناصری پور رییس و هیئت رئیسه دانشگاه صبح امروز 27 اذر ماه 1396در سالن شورای ستاد برگزار شد.
در این دیدار اعضای موسسه "مانی پال" آقایان اصغر حسین، ممتاز علی، ونیود، رایزن فرهنگی هندوستان حضور داشتند.
 این دیدار با هدف معرفی موسسه "MANI PAL" هندوستان و امضای اولیه تفاهم نامه همکاری دو جانبه فی ما بین موسسه "مانی پال" و دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه تبادل استاد و دانشجو صورت گرفت.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1345 بار   |   دفعات چاپ: 111 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر