• پایگاه فرهنگسازی سلامت

تشکیل دومین جلسه‌ی شورای سلامت جامعه با حضور ریاست دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۸ |
تشکیل دومین جلسه‌ی شورای سلامت جامعه با حضور ریاست دانشگاه
دومین جلسه‌ی شورای سلامت دانشگاه روز دوشنبه ۲۷ آذر ماه با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دومین جلسه‌ی شورای سلامت دانشگاه روز دوشنبه ۲۷ آذر ماه با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر موسوی معاون اجتماعی، دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشتی، دکتر کوهپایه زاده قائم مقام معاون آموزشی، تعدادی از مدیران و اعضای هیات علمی در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه پیش‌‌نویس سند اجتماعی شدن دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه گردید. در این سند تکالیف و ماموریت‌های معاونت‌های مختلف دانشگاه در نیل به نظام سلامت اجتماعی و پیوند محکم‌تر نظام سلامت با نیازهای جامعه تبیین شده است.
دکتر مسعود ناصری‌پور رییس دانشگاه با تاکید بر نقش مهم و موثر مولفه‌های اجتماعی بر سلامت جامعه، بر اهمیت جلب حمایت دیگر سازمان‌‌ها در ارتقای سلامت اجتماع تاکید نمود.
رییس دانشگاه همچنین خواستار شد در راستای ارتقای همکاری‌های بین‌بخشی برای ارتقای سلامت جامعه و رفع معضلات، تشکیل یا فعال شدن شورای سلامت و امنیت غذایی در شهرهای محدوده و تابعه‌ی دانشگاه علوم پزشکی ایران در دستور کار قرار گیرد.
رییس دانشگاه همچنین اهمیت ترویج نگاه سلامت‌محور نزد مدیران سایر دستگاه‌ها و مردم را متذکر شد؛ چرا که سبک زندگی ناسالم بر همگان اثر می‌گذارد.
همچنین در این جلسه مقرر شد دانشگاه در شوراها و کارگروه‌هایی که در آن دستگاه‌های مختلف حضور دارند، نقش موثرتری داشته باشد و از این امکان برای بهبود وضعیت سلامت عمومی بهره‌برداری شود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 960 بار   |   دفعات چاپ: 99 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر