اولین جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی پویش ملی مبارزه با سرطان 96/9/26

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۳ |
سرطان یکی از مشکلات اصلی نظام سلامت در ایران است که مبارزه با آن، نیازمند برنامه‌ریزی مسولان و جلب مشارکت مردم است. به همین منظور، چهارمین دوره " پویش ملی مبارزه با سرطان"  از تاریخ 1 الی 7 بهمن‌ماه 1396 از طرف وزارت بهداشت با اهداف زیر طراحی و به دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ گردید. به همین منظور اولین جلسه برنامه‌ریزی جهت اجرای هرچه بهتر این پویش با حضور کلیه کارشناسان مسئول برنامه کنترل و پیشگیری از سرطان شهرستانهای تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 26/9/96 در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی برگزار گردید.

شعارپویش

سرطان قابل پیشگیری و درمان است، با خودمراقبتی و امید

هدف کلی

کاهش بروز و مرگ و میر ناشی از سرطان و بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان