• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

اجرای طرح بازرسی مشترک از رستوران ها ی سطح شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۵ |

طرح بازدید مشترک از رستوران های سطح شهرستان رباط کریم در مورخ 96/10/4 با حضور روسا و نمایندگان محترم ادارات مرتبط برگزار گردید.
در راستای طرح تشدید نظارت بر رستوران ها ، اکیپ مشترکی متشکل از معاون محترم فرمانداری شهرستان جناب آقای مهندس ارجستانی و کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ، مهندس غفوری و روسا و نمایندگان محترم فرمانداری ، تغزیرات ، اداره صنعت ، معدن و تجارت و دامپزشکی شهرستان از تعدادی از رستوران های سطح شهرستان بازرسی به عمل آمد و تذکرات و آموزشهای لازم در خصوص رعایت موارد بهداشتی به متصدیان مربوطه ارائه گردید و همچنین در راستای بازدیدهای صورت پذیرفته از مواد اولیه و خام مصرفی، گوشت و مرغ های فاسد شده کشف و معدوم گردید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 539 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر