• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید رییس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه از شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۶ |
بازدید رییس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه از شهرستان شهریار
دکتر ناصری پور رئیس دانشگاه روز سه شنبه 5 دی ماه  از شبکه بهداشت و درمان شهریار، بیمارستان امام سجاد(ع) و تعدادی از واحدهای بهداشتی تابعه بازدید نمود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر ناصری پور رئیس دانشگاه به همراه تعدادی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه روز سه شنبه 5 دی ماه  از شبکه بهداشت و درمان شهریار، بیمارستان امام سجاد(ع) و تعدادی از واحدهای بهداشتی تابعه بازدید نمودند.
 در این برنامه پروژه های بیمارستان در حال ساخت امام خمینی(ره) شهریار، مرکز خدمات جامع سلامت صباشهر و فاز تکمیلی طرح توسعه بیمارستان امام سجاد(ع) نیز مورد بازدید قرار گرفت.
همچنین دکتر ناصری پور و هیأت همراه با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت ویره وکلینیک سیار دندانپزشکی مستقر در منطقه ویره، خدمات و فعالیت های این واحدها را بازدید نمودند.
دکتر مسعود ناصری‌پور امروز در بازدید از سطح زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شهرستان شهریار که با حضور معاونان، کارشناسان پایش و نظارت این دانشگاه صورت گرفت، اظهار داشت: تلاش مجموعه بهداشت و درمان در سراسر کشور افزایش توجه به حوزه‌های مختلف برای ارتقاء کمّی و کیفی و رضایت‌مندی عمومی است.
وی بیان کرد: در حال حاضر غرب استان تهران دارای تعدادی تخت بیمارستانی است و البته تعدادی پروژه دیگر مانند بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار و دو بیمارستان در شهرستان‌های ملارد و قدس نیز در دست احداث می‌باشند، که از رشد خوبی نیز برخوردار هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه این حضور در شهریار از پروژه در حال ساخت بیمارستان سجاد که در هفت طبقه طراحی شده است بازدید کرد و افزود: در دو سال اخیر مجموعه این بیمارستان پیشرفت خوبی در حوزه خدمات داشته، و در پی تغییر مدیریتی نیز شاهد رشد روزافزون و تغییر مطلوب در ارائه خدمات این بیمارستان به ساکنان این منطقه و بعضاً شهرستان‌های اطراف داشته است.
دکتر ناصری‌پور در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با رشد زیرساخت‌ها و افزایش سرانه بهداشت و درمان بتوان میزان ارائه خدمات در شهرستان‌های غرب استان تهران را افزون‌تر کرد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1719 بار   |   دفعات چاپ: 133 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر