• پایگاه فرهنگسازی سلامت

حضور هیئت رئیسه دانشکده پزشکی درمطالعات کوهورت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ |
حضور هیئت رئیسه دانشکده پزشکی درمطالعات کوهورت دانشگاه
هیئت رئیسه دانشکده پزشکی صبح امروز 10دی ماه در آزمایشگاه  کوهورت "هم گروهی سلامت کارکنان ایران " واقع درطبقه زیر زمین کتابخانه مرکزی حضور یافتند .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در این بازدید ابتدا درخصوص تاریخچه کوهورت و فلسفه مطالعاتی آن که بررسی ریزفاکتورهای شغلی و تاثیر آن در بیماریهای غیرواگیر بود، توضیحاتی ارائه گردید.
سپس اهداف ویژه پژوهش، ویژگی های مطالعه سلامت کارکنان، چگونگی تکمیل پرسشنامه، معاینات و ارزیابی های بالینی ، ارزیابی های آزمایشگاهی، چگونگی پیگیری ها، محرمانگی اطلاعات بازگو شد .
 در پایان مطرح گردید که از 15 هزار نفر پرسنل رسمی - پیمانی و قراردادی دانشگاه و مراکز تابعه قرار است این آزمایشات روی 10 هزار نفر انجام شود، که با ارائه کد 16 رقمی تمامی اطلاعات منحصر به فرد می شود نه نام ایشان که این روند در راستای محرمانگی اطلاعات فردی خواهد بود . پس از ایراد توضیحات اعضاء هیئت رئیسه دانشکده مراحل خونگیری و دیگر تستها را به ترتیب انجام دادند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1408 بار   |   دفعات چاپ: 128 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر