• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جشن بزرگداشت روز جهانی داوطلب سلامت در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۲ |

روزدوشنبه مورخ96/10/11  مراسم بزرگداشت روز جهانی داوطلب  سلامت در شهرستان رباط کریم برگزار شد.
این مراسم   با حضور آقای دکتر اسکندری مدیر و  آقای دکتر لغوی معاون شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم ، برخی مسئولین  و خیرین  سلامت شهرستان   ، سرپرستان مراکز، مربیان و داوطلبان سلامت در محل باغ تالار شهر رباط کریم برگزار  گردید.   در ابتدای مراسم آقای دکتراسکندری ضمن عرض خیر مقدم در خصوص تاریخچه و اهمیت برنامه داوطلبان سلامت و فعالیتهایی که تا کنون صورت گرفته از جمله برگزاری کلاسهای توانمند سازی، اردوهای زیارتی سیاحتی ، شرکت در همایش ها ، حضور فعال در عرصه آموزش بهداشت و  خودمراقبتی سخنرانی نمودند.
در ادامه آقای حامدی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت  به مناسبت در پیش بودن هفته بسیج اطلاع رسانی تغذیه سالم  مطالبی را عنوان کردند.
در پایان با اهدای لوح سپاس و هدایایی از سه خیرسلامت فعال ،   مربی و داوطلبین سلامت نمونه شهرستان رباط کریم تجلیل بعمل آمد.
گفتنی است در این مراسم  جشنواره کیک و شیرینی نیز برای داوطلبان سلامت محلات برگزار شد که به نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود  اهدا گردید.
اجرای  سرود توسط  گروه سرود مدرسه دخترانه  هلال احمر شهر پرند و اجرای موسیقی زنده  از سایر برنامه های اجراشده در این مراسم بود.
 شایان ذکر است داوطلبان سلامت، افرادی هستند که بدون هیچ گونه مزد و حقوقی فقط به خاطر عشق و انسانیت، رضای الهی و حس مسوولیت پذیری در برابر جامعه مانند پل ارتباطی بین مسوولان بهداشتی و مردم عمل می کنند.
پنجم دسامبر برابر 15 آذرماه به عنوان روز جهانی 'داوطلب سلامت' نامیده شده است؛

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 573 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر