• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری دومین دوره کلاس‌های آموزشی اصول حفظ سلامتی در طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۲ |
برگزاری دومین دوره کلاس‌های آموزشی اصول حفظ سلامتی در طب ایرانی
دومین دوره کلاس‌های آموزشی اصول حفظ سلامتی در طب ایرانی از تاریخ 8 بهمن ماه لغایت  20 اسفند ماه در دانشکده طب ایرانی برگزار می گردد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: با توجه به استقبال گسترده عموم جامعه و رضایت‌مندی بالا از برگزاری اولین دوره آموزشی کلاس‌های عمومی طب ایرانی، دومین دوره این کلاس‌ها در فصل زمستان از تاریخ 8 بهمن ماه آغاز خواهد شد.
علاقه‌مندان برای شرکت در کلاس‌ها میتوانند روز قبل از برگزاری کلاس از طریق تماس با شماره 55580388 داخلی (210) یا (303) ثبت نام و یا از طریق مراجعه حضوری به سلامتکده بهشت در روز برگزاری کلاس، در این دوره از کلاس‌ها شرکت نمایند.
همچنین محتوای آموزشی جلسات بعد از برگزاری  هرجلسه بر روی سایت دانشکده قرار گرفته و به شرکت کنندگان به مقتضای مباحث مطرح شده پوستر و پمفلت آموزشی ارائه خواهد شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1970 بار   |   دفعات چاپ: 177 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر