دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • گزارش تصویری
  • فیلم و صوت
  • درباره ما
  • انتصابات
  • پایگاه فرهنگسازی سلامت



درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما 02186701
پست الکترونیکیiumspr@iums.ac.ir
آدرس: اتوبان شهید همت بین شیخ فضل ا.. نوری و شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی ایران مرکز همایشهای رازی روابط عمومی


تاریخچه
درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما
پست الکترونیکی
آدرس


همایش بزرگ شیرینی در زندگی سالم با حضور وزیر بهداشت برگزار شد

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۲ | 
همایش بزرگ شیرینی  در زندگی سالم با حضور وزیر بهداشت برگزار شد
   همایش بزرگ شیرینی در زندگی سالم با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت صبح امروز سه شنبه  مورخ 12 دی ماه در مرکز همایشهای رازی  دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همایش بزرگ شیرینی در زندگی سالم باهدف فرهنگ سازی غذای سالم و مشارکت موثر صنوف با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت ، دکتر ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر زهرا عبدالهی مدیرکل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت ، دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ، دکتر موسوی معاون اجتماعی ، مهندس بهره مند رییس اتحادیه صنف قنادان استان تهران و جمعی از قنادان تهران امروز 9 دی ماه در مرکزهمایش های بین المللی رازی برگزار شد.
در این مراسم دکتر ناصری پور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن خوش آمدگویی به مسئولین  حاضر و مدعوین عنوان کرد: بحث اجتماعی کردن مقوله سلامت با همت دولت11 شکل گرفته و در این دوره هم معاونت اجتماعی در دانشگاهها تشکیل شده تا به عنوان پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه ایفای نقش نمایند.
رییس دانشگاه بیان کرد: برگزاری این گونه همایش ها و توسعه تعاملات با اصناف مختلف می تواند کمک شایانی برای اصلاح سبک زندگی افراد و کاهش بار بیماری ها نماید .
وی افزود: روشی که وزارت بهداشت در پیش گرفته این است که با انجام همایش های مرتبط با حوزه سلامت علاوه بهبود ساختار درمانی بتوان باعث افزایش سطح آگاهی افراد شد و راهنمایی تشخیصی خوبی در این مسیر ایجاد کرد.
دکتر زهرا عبدالهی اظهارداشت: قطعاً شیرینی در فرهنگ ایرانی جایگاه خاصی دارد و در همه مناسبت ها از آن استفاده می شود. در حال حاضر با مشکلاتی از قبیل بیماری های غیرواگیر ناشی از تغذیه مناسب روبرو هستیم.
وی افزود: ۶۰ درصد مردم کشور دچار اضافه وزن و چاقی هستند حتی در کودکان زیر ۵ سال نیز چاقی شیوع زیادی دارد. اضافه وزن و چاقی زمینه ساز بروز بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت، فشار خون و انواع سرطان ها است. مهمترین علت ابتلاء به این بیماری ها نیز الگوی تغذیه ای مردم است.
مدیر کل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت، اظهار داشت: اگر از بعضی مواد تغذیه ای مانند قند، چربی و نمک زیاد استفاده شود باعث بروز بیماری هایی در فرد می شود. برای پیشگیری از شیوع این بیماری ها با کمک صنف های مربوطه، سعی در کاهش میزان مصرف قند، شکر، چربی و نمک داریم.
وی ادامه داد: هم اکنون سرانه مصرف شکر در در کشور ۶۶ گرم در روز است. در حالی که طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی این میزان باید ۲۵ گرم در روز باشد.
عبدالهی تصریح کرد: غذای سالم از نظر ما علاوه بر اینکه مسائل بهداشتی در آن باید رعایت شود می بایست تا جایی که امکان دارد و تا جایی که به کیفیت آن لطمه نزند بتوانیم میزان قند و شکر آن را کمتر کنیم. متأسفانه ذائقه مردم به خوراکی های شیرین عادت کرده است و ما در صددیم که این ذائقه را آرام آرام تغییر دهیم و تا جایی که امکان دارد روغن و شکر کمتری در این نوع خوراکی ها استفاده شود.
مدیر کل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت یادآور شد: هنگامی که قند و شکر زیاد مصرف شود خطر سرطان پانکراس و سرطان سینه در زنان نیز افزایش می یابد. برای اینکه بتوانیم این پیامدها را کاهش دهیم چاره ای نداریم جز اینکه تا جایی که امکان دارد از روغن های سالم تر و شکر های کمتری  استفاده کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: جای شیرهای کم کالری در قنادی های ما خالی است و از صنف قنادی ها درخواست می کنم که به کمک هم در جهت سلامت مردم و پیشگیری از انواع بیماری ها گام برداریم.




برای دریافت تصاویر بیشتر اینجا کلیک نمائید .



 


CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1773 بار   |   دفعات چاپ: 186 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر