• اخبار دسته بندی شده

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

بازدید سرزده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی نیمه شعبان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر سید حسین میرشریفی مدیر و معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس روز یکشنبه 17 دی ماه 1396 به منظور بررسی عملکرد و رفع مشکلات واحدهای بهداشتی تابعه  از مرکز  خدمات جامع سلامت شبانه روزی نیمه شعبان بازدید نمودند.
در این بازدید دکتر سید حسین میرشریفی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات پرسنل ، به بررسی وضعیت عملکرد و ارائه راهکارهای مناسب جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات پرداخت. وی همچنین به ارائه خدمات فعال به کلیه افراد خانوار همراه با رعایت تکریم ارباب رجوع تاکید کرد.
گفتنی است در همین روز دکتر سید حسین میرشریفی از انبار دارو و ملزومات و پروژه ی در حال احداث توسعه مرکز آزمایشگاه امام خمینی (ره) بازدید و از نزدیک در جریان روند پروژه قرار گرفت.
وی اظهار امیدواری کرد با اجرای پروژه فوق و چند پروژه دیگر که تا دهه فجر افتتاح می شوند، گوشه ای از مشکلات مراجعین برطرف و موجبات آسایش و رضایتمندی هرچه بیشتر مردم شریف شهرستان  و مراجعین محترم  مراکز فراهم گردد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر