• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

پیام تسلیت رییس دانشگاه به‌ مناسبت درگذشت همسر خانم دکتر عسگری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ |
 پیام تسلیت رییس دانشگاه به‌ مناسبت درگذشت همسر خانم دکتر عسگری دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه در پیامی درگذشت همسر گرامی دکتر مژگان عسگری مدیر گروه پاتولوژی دانشکده پزشکی را تسلیت گفت.
متن‌پیام به‌شرح زیر است:
مصیبت درگذشت همسر گرامی تان موجب تاسف و تألم بسیار گردید. اینجانب این ضایعه جانسوز را به سرکارعالی و خانواده محترمتان تسلیت گفته و از خداوند  رحمان برای آن فقید سعید، رحمت و غفران و برای بازماندگان صبر و سلامت آرزومندم.
دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه
روابط عمومی دانشگاه به اطلاع میرساند مراسم خاکسپاری (مرحوم دکتر افشین عبدی راد ) روزسه شنبه مورخ 96/10/19 ساعت 9:30 صبح از میدان اصلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به سمت بهشت زهرا  برگزار میگردد.وسیله ایاب و ذهاب فراهم می باشد.
همچنین مراسم یادبود ایشان روز پنجشنبه مورخ 96/10/21 از ساعت 10الی 11:30 درمسجد جامع شهرک غرب واقع در میدان صنعت ابتدای بلوار فرحزادی برگزار خواهد شد

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1727 بار   |   دفعات چاپ: 88 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   1 نظر

نظر ارسال شده توسط نام یا پست الکترونیک در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۱۹