دسترسی سریع کارکنان

• 28 مهر روز جهانی پوکی استخوان گرامی باد.
  • هفته ملی بانوان 24 الی 30 مهر
  • 24 مهر ماه روز جهانی غذا
  • 23 مهر روز ملی مبارزه با سل
  • 18 تا 24 مهر ماه هفته سلامت روان
  • اسراف نکنیم
  • 17 مهر ماه روز جهانی تخم مرغ
  • 14 تا 20 مهر ماه هفته ملی کودک

نمایش آمار بازدیدهای کل: 53713252

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 81005

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 680107

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 1810

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری همایش تب مالت و سیاه زخم توسط شبکه بهداشت درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ |
به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها  همایش دانشگاهی یک روزه بازآموزی پیشگیری و درمان تب مالت و سیاه زخم ، در تاریخ 96/10/18 در سالن اجتماعات فرهنگسرای قلم برگزار شد. دراین همایش متخصصین اداره زئونوز، اعضای هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ،کارشناس مسئول و کارشناسان بیماریهای واگیرواحد معاونت بهداشتی دانشگاه و شبکه های تابعه ، پزشکان ، دامپزشکان و همچنین پرسنل بیمارستان امام حسینو سایر همکاران حضور داشتند. در ابتدای برنامه دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت ضمن عرض خیر مقدم بر اهمیت کشف و مراقبت این دو بیماری تاکید کرد . در ادامه جلسه دکتر محمد زینلی کارشناس مسئول برنامه های زئونوز مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در خصوص نظام مراقبت بیماری تب مالت و سیاه زخم مطالبی ارائه نمود. سپس دکتر سعید کلانتری متخصص عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه تازه ترین مطالب را در زمینه تشخیص و درمان تب مالت و  سیاه زخم بیان نمود . در پایان برنامه دکتر کریم امیری معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور مطالب و دستورالعمل های موجود در خصوص پیشگیری از بروسلوز و سیاه زخم در کشتار گاه ها و دام ها را ارائه نمود . در انتهای برنامه ، ضمن بیان چالش های برنامه توسط شرکت کنندگان، به سوالات نیز پاسخ داده شد .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 419 بار   |   دفعات چاپ: 140 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر