• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان شهدای یافت آباد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان شهدای یافت آباد
دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت روز چهارشنبه 20 دی ماه 1396 از بیمارستان شهدای یافت آباد بازدید نمود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت به همراه دکتر ناصری پور رییس دانشگاه و معاونین روز چهارشنبه 20 دی ماه 1396 از بیمارستان شهدای یافت آباد بازدید نمودند.
در این بازدید مقرر شد با توجه به جمعیت و نیاز منطقه و اهمیت ارائه خدمت شایسته، این بیمارستان به زودی تکمیل و به تجهیزات پیشرفته، مجهز خواهد شد.
همچنین به زودی 8 تخت BICU (تخت مراقبت های ویژه سوختگی) در این بیمارستان با استانداردهای به روز مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1599 بار   |   دفعات چاپ: 144 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر