• اخبار دسته بندی شده

ثبت انجام فعالیت های ورزشی در فرم های ارزیابی عملکرد کارکنان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
ثبت انجام فعالیت های ورزشی در فرم های ارزیابی عملکرد کارکنان
 روابط عمومی دانشگاه: به اطلاع می رساند طی ابلاغ دستورالعمل معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت متبوع، بندی تحت عنوان" انجام فعالیت های ورزشی" با سقف 6 امتیاز به شاخص موفقیت ها ی ویژه ،در فرم های ارزیابی عملکردکارکنان ثبت می گردد.
پیرو بخشنامه شماره 557/212/د مورخ 26/6/93 موضوع ابلاغ دستورالعمل ارزیابی عملکرد کارکنان موسسات تابع آیین نامه اداری و استخدامی اعضاء غیر هیأت علمی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور و با عنایت به اهمیت توسعه وترویج ورزش در میان کارکنان موسسه و به منظور تشویق افراد به انجام فعالیتهای ورزشی منظم که نقش به سزایی در بهبود عملکرد ایشان و سازمان دارد، موارد ذیل مد نظر قرار گیرد:
1)    بندی تحت عنوان "انجام فعالیت های ورزشی"  با سقف 6 امتیاز به شاخص موفقیتهای ویژه افزوده شود.
2)    جدول نحوه احتساب امتیاز فعالیتهای ورزشی در ارزیابی عملکرد سالانه کارکنان به شرح ذیل می باشد:
موضوع امتیاز
مقام های ورزشی بین المللی و کشوری(مقام اول تا پنجم) 6
مقام های ورزشی استانی، منطقه ای و المپیاد ورزشی کارکنان(مقام اول تا سوم) 5
مقام های ورزشی درون ستادی و دانشگاهی(مقام اول تا سوم) 3
انجام فعالیت های ورزشی مستمر(حداقل 4 ساعت در هفته) با ارائه مستندات 2
3)    اعمال امتیاز بند 4 جدول فوق منوط به ارائه گواهی معتبر می باشد (فرمت گواهی مورد نظر از سوی کمیته ورزش کارکنان وزارت طراحی و ابلاغ خواهد شد).
4)    وظیفه ارائه لیست افراد واجد شرایط به اداره ارزشیابی کارکنان بعهده کمیته ورزش کاکنان یا مرجع تعیین شده از سوی کمیته یاد شده خواهد بود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 456 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر