• اخبار دسته بندی شده

برگزاری جلسه مجمع پایش عملکرد واحدهای تابعه دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
برگزاری جلسه مجمع پایش عملکرد واحدهای تابعه دانشگاه
جلسه مجمع پایش عملکرد واحدهای تابعه دانشگاه در سال 96 روز سه شنبه مورخ 19 دی ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ جلسه مجمع پایش عملکرد واحدهای تابعه دانشگاه در سال 96 روز سه شنبه مورخ 19 دی ماه با حضور دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر توکلی معاون درمان، مزدکی مدیر امور مالی، سرابی مدیر بودجه و پایش عملکرد، روسا، مدیران و مسئولان امور مالی بیمارستان شهدای هفت تیر  و حضرت فاطمه رباط کریم برگزار گردید.
در این جلسه عملکرد مالی سال 95 مراکز مذکور، بررسی و گزارش حسابرسان مستقل دانشگاه ارائه شد، همچنین گزارش حسابرسی سال 95 توسط حسابرس مراکز قرائت  شد و گزارش عملکرد مقایسه ایی سالهای 94 و 95 واحد بررسی  گردید.
برنامه ها و اهداف مالی سال 96 که از طرف رئیس واحد مربوطه ارائه شد  و حسابرس واحد ها  در خصوص تصویب حساب ها، ترازنامه و صورتهای مالی توضیحاتی بیان کردند.
در پایان معاونین دانشگاه تکالیفی را جهت بهبود شاخص های مالی در سال آتی به منظور تحقق هر چه بهتر اهداف مالی دانشگاه و مدیریت کارآمد منابع مراکز آموزشی و درمانی تعیین نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر