• اخبار دسته بندی شده

توصیه های مدیر مر کز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه برای مقابله با زلزله

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
توصیه های مدیر مر کز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه برای مقابله با زلزله
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه در خصوص اقدامات لازم  برای مقابله با  زلزله و وقوع بحران با خبرنگار روابط عمومی به گفتگو پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر نادر توکلی مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه عنوان داشت : وقوع زلزله های اخیر در کشور این پیام را می دهد که احتمال مخاطره همیشه وجود دارد و زلزله قابل پیشگیری نیست.
دکتر توکلی بیان کرد : در راستای آمادگی لازم برای مقابله با زلزله چند موضوع اساسی وجود دارد  که باید به آن توجه داشت ؛ اول اینکه ترساندن مردم بدون عدم ارائه راهکار مناسب و آموزش ، تاثیر منفی دارد. همچنین باید آموزشهای خود مراقبتی به مردم داده شود تا آمادگی لازم برای زمان بحران در افراد ایجاد شود.
وی گفت : راهکار دیگر اینکه زیر ساختهای سازه ای  و مراکز آموزشی درمانی مقاوم سازی شود و برنامه ریزی صحیح در راستای ایجاد انبار دارویی ، تغذیه و پوشاک  مناسب صورت گیرد.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه بر ارائه آموزش های کنترل استرس ، چگونگی برخورد در زمان بحران و شناسایی مکانهای ایمن در زمان بروز زلزله تاکید نمود و افزود: باید سطح آگاهی افراد را در زمینه مدیریت استرس و شناسایی خروجی های امن افزایش داد.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان بازوی اصلی وزارت بهداشت آمادگی لازم را برای زمان بحران اعلام می دارد ، که در همین راستا کمیته مدیریت خطر تشکیل شده است. همچنین مقرر گردیده که با همکاری معاونت آموزشی ، مانورهای مقابله با زلزله در سطح خوابگاههای تحت پوشش دانشگاه برگزار گردد تا علاوه بر آمادگی دانشجویان ، از آنها به عنوان آموزش گر در سایر بخشها بهره مند شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 314 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر