• اخبار دسته بندی شده

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در جلسه شورای اداری و شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس روز چهارشنبه 20 دی ماه 1396 در جلسه شورای اداری شهرستان و شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان قدس حضور یافت.
در این جلسه که با حضور مهندس محمدی فرماندار ، بهمنش مدیر آموزش و پرورش، سایر روسای ادارات و نهادهای تابعه شهرستان در مدرسه شهدای معلم شهرستان برگزار شد، در خصوص حقوق شهروندی و وظایف ادارات بحث و تبادل نظر گردید.
دکتر میرشریفی گفت: از آنجایی که شناسایی افراد بی سواد به منظور تشویق و ترغیب ایشان به سوادآموزی از وظایف مهم دستگاه های شهرستان می باشد، شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس به نوبه خود به شناسایی افراد بی سواد تحت پوشش مراکز و واحدهای تابعه اقدام نموده و مشخصات ایشان را به فرمانداری که ریاست شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان را به عهده دارد، ارسال نموده است .

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 308 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر