• اخبار دسته بندی شده

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

راه‌اندازی دفتر توسعه بین رشته‌ایِ معارف در موسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: روز چهارشنبه مورخ 20 دی ماه 1396 جلسه‌ای با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب محمدنژاد مدیرگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی، رئیس سابق دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شریف ، دکتر احمد جنیدی جعفری رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه دکتر مظاهری‌نژاد سرپرست دانشکده طب ایرانی و موسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل در محل موسسه تشکیل گردید.
در این جلسه بر ضرورت «راه‌اندازی دفتر توسعه بین رشته‌ایِ معارف در موسسه» تاکید و با آن موافقت گردید. همچنین از موسسه که در بنای تاریخی پیرنیا واقع گردیده بازدید به عمل آوردند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 157 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر