دسترسی سریع کارکنان

• حضور ریاست دانشگاه در بیمارستان امام حسین(ع)
  • حضور ریاست دانشگاه در شبکه بهداشت بهارستان

نمایش آمار بازدیدهای کل: 66828571

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 2508

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 847858

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 20

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری چهارمین جلسه برنامه ایمنی آب توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ |
چهارمین جلسه برنامه ایمنی آب با هدف پیشبرد برنامه ایمنی آب با حضور  معاون بهداشتی شبکه و رئیس مرکز بهداشت ، نمایندگان فرمانداری ، بخشداری گلستان ، آب و فاضلاب ، شهرداری ها ، محیط زیست ، جهادکشاورزی  درمورخ 96/10/20 در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمانبرگزار گردید . در ابتدا خانم دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی شبکه بهداشت در خصوص اهمیت بررسی سلامت وایمنی آب مطالبی بیان نمودند ونسبت به ضرورت تعامل بین بخشی برای پیشرفت و هدفمند سازی برنامه و تبادل اطلاعات تاکید نمودند .
در ادامهخانم مهندس پور بابا کارشناس مسئول بهداشت محیط عنوان کردند  با توجه به اهداف برنامه ایمنی آب آشامیدنی لازم است همه سازمان ها ی مسئول و تاثیر گذار در کیفیت آب آشامیدنی مشارک فعال داشته باشند.
در پایان پس از بحث و تبادل نظر اعضا این جلسه مصوباتی در پی داشت.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 299 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر