دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 3

برگزاری چهارمین جلسه برنامه ایمنی آب توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ |
چهارمین جلسه برنامه ایمنی آب با هدف پیشبرد برنامه ایمنی آب با حضور  معاون بهداشتی شبکه و رئیس مرکز بهداشت ، نمایندگان فرمانداری ، بخشداری گلستان ، آب و فاضلاب ، شهرداری ها ، محیط زیست ، جهادکشاورزی  درمورخ 96/10/20 در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمانبرگزار گردید . در ابتدا خانم دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی شبکه بهداشت در خصوص اهمیت بررسی سلامت وایمنی آب مطالبی بیان نمودند ونسبت به ضرورت تعامل بین بخشی برای پیشرفت و هدفمند سازی برنامه و تبادل اطلاعات تاکید نمودند .
در ادامهخانم مهندس پور بابا کارشناس مسئول بهداشت محیط عنوان کردند  با توجه به اهداف برنامه ایمنی آب آشامیدنی لازم است همه سازمان ها ی مسئول و تاثیر گذار در کیفیت آب آشامیدنی مشارک فعال داشته باشند.
در پایان پس از بحث و تبادل نظر اعضا این جلسه مصوباتی در پی داشت.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 317 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر