• اخبار دسته بندی شده
  • پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

برگزاری کارگاه آموزشی ایمنی زیستی و امنیت غذایی در آموزش و پرورش منطقه دو توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ |
کارگاه آموزشی ایمنی زیستی  و امنیت غذایی روز بیست و یکم دی ماه به همت مرکز بهداشت شمال غرب و با همکاری اداره آموزش و پرورش منطقه دو تهران برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: کارگاه آموزشی ایمنی زیستی و امنیت غذایی در مورخ 21 دی ماه   با حضور مدیران، مربیان بهداشت و بوفه داران  مدارس کلیه مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش منطقه دو تهران در محل سالن جلسات این اداره برگزار گردید.
در این کارگاه آموزشی دکتر ساعدی رئیس انسیتو تغذیه ، در خصوص تغذیه صحیح در سنین بلوغ و کودکی، اهمیت مکمل یاری، ویتامین دی و اجزای بهینه طرح آهن یاری مطالب جامعی را ارائه نمود.
در ادامه لمیعی کارشناس بهداشت مدارس و جعفری کارشناس بهداشت محیط در خصوص نکات بهداشتی در بوفه های مدارس، طرح های مشترک بین بهداشت و آموزش و پرورش، پیشگیری از چاقی در دانش آموزان، حرکات و تمرینات کششی توضیحاتی را بیان نمود.
گفتنی است در حاشیه این کارگاه، رسانه های آموزشی با موضوعات مختلف بهداشتی در میان شرکت کنندگان توزیع شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 331 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر