• اخبار دسته بندی شده

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

برگزاری کارگاه آموزشی ایمنی زیستی و امنیت غذایی در آموزش و پرورش منطقه دو توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ |
کارگاه آموزشی ایمنی زیستی  و امنیت غذایی روز بیست و یکم دی ماه به همت مرکز بهداشت شمال غرب و با همکاری اداره آموزش و پرورش منطقه دو تهران برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: کارگاه آموزشی ایمنی زیستی و امنیت غذایی در مورخ 21 دی ماه   با حضور مدیران، مربیان بهداشت و بوفه داران  مدارس کلیه مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش منطقه دو تهران در محل سالن جلسات این اداره برگزار گردید.
در این کارگاه آموزشی دکتر ساعدی رئیس انسیتو تغذیه ، در خصوص تغذیه صحیح در سنین بلوغ و کودکی، اهمیت مکمل یاری، ویتامین دی و اجزای بهینه طرح آهن یاری مطالب جامعی را ارائه نمود.
در ادامه لمیعی کارشناس بهداشت مدارس و جعفری کارشناس بهداشت محیط در خصوص نکات بهداشتی در بوفه های مدارس، طرح های مشترک بین بهداشت و آموزش و پرورش، پیشگیری از چاقی در دانش آموزان، حرکات و تمرینات کششی توضیحاتی را بیان نمود.
گفتنی است در حاشیه این کارگاه، رسانه های آموزشی با موضوعات مختلف بهداشتی در میان شرکت کنندگان توزیع شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 61 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر