• فرایندهای گردش کار

واحد آموزش و ارتقا سلامت
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای
نمایش آمار بازدیدهای روز جاری:
نمایش آمار بازدیدهای کل - فقط برای زیربخش فعلی
کاربران حاضر در پایگاه:

برگزاری سومین جلسه مشارکت ساخت بیمارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ |
ابتدا آقای دکتر عسگری مدیریت شبکه بهداشت و درمان ملارد ضمن خوش آمد گویی بر ضرورت پیگیری مصوبات و تداوم تشکیل جلسات بصورت دوره ای در مکانهای پیشنهادی اعضای محترم جلسه تاکید نمودند، و کلیه حاضرین نقطه نظرات خود را اعلام نموده و در انتها ، جلسه با مصوبا ت ذیل به پایان رسید.
مصوبات :
  1. پیشنهاد گردید کلیه فعالیتها در قالب شرکت تعاونی خدمات بهداشتی و درمانی انجام گردد.
  2. مقرر گردید پروپزال ساخت بیمارستان توسط اعضاء تهیه و  تنظیم و جهت تکمیل و نهایی کردن آن  جلسه ای با حضور ریاست محترم سازمان نظام پزشکی تشکیل گردد.
  3. مقرر گردید بعد از نهایی شدن پروپزال، فراخوان جهت طرح موضوع و عضو گیری توسط سازمان نظام پزشکی انجام گردد.
  4. مقرر گردید جلسات بعدی در سازمان نظام پزشکی شهرستان شهریار تشکیل گردد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 224 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر