• اخبار دسته بندی شده

استقرار اتوبوس سلامت در شهرصالحیه توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ |
استقرار اتوبوس سلامت در شهرصالحیه توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان
اتوبوس سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان جهت کنترل سلامت شهروندان شهر صالحیه مستقر و در حال  ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان می باشد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: اتوبوس سیار سلامت توسط مسئولین شبکه بهداشت و درمان بهارستان و همکاری شهرداری صالحیه ، به منظور خدمت رسانی به همشهریان محترم صالحیه، با حضور مراقب سلامت ،کارشناسان تغذیه ، کارشناسان واحد روان اقدام  آماده ارائه خدمات از جمله مراقبت میانسالان ، سالمندان و مشاوره  تغذیه و بهداشت روان و همچنین اندازه گیری فشار خون، آزمایش قند و چربی به صورت رایگان می باشد.
دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان در این راستا گفت : این اتوبوس طی روزهای 23 لغایت 25 دی ماه 96 در شهر صالحیه در خیابان بختیاری نبش 10 متری شهید کریمی مقابل بانک ملی استقرار یافته و خدمات بهداشتی را به صورت رایگان به عموم مردم ارائه می دهد.
وی یکی از مزایای این برنامه را، در دسترس بودن بیشتر این خدمات توسط مردم دانست، چر اکه این اتوبوس در محلات مختلف شهر مستقر می‌شود و خدمات بهداشتی را ارایه می‌کند.
نکته قابل توجه در برنامه، عدم اطلاع افراد از وضعیت سلامتشان است و بسیاری از افرادی که در تست‌های انجام شده مبتلا به فشار خون و چاقی هستند، از این مشکل خود بی اطلاع هستند؛ این مسئله می‌تواند به عنوان هشداری برای تمام شهروندان باشد که به صورت منظم وضعیت سلامت خود را بررسی کنند تا در صورت ابتلا به هر کدام از بیماری‌های مزمن مانند دیابت، فشار خون، چربی خون و یا اضافه‌وزن، در کمترین زمان آن را کنترل کنند.
عدم اطلاع از این بیماری‌ها و دیر مراجعه کردن به پزشک، گاهی اوقات منجر به ایجاد ضایعاتی مانند از کار افتادن کلیه ها، از بین رفتن توان بینایی و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شوند که صدمات وارد شده قابل درمان نیست.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 316 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر