• اخبار دسته بندی شده
  • پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

گسترش همکاری پژوهشگاه علوم ورزشی با مرکز تحقیقات بیماری‌های عصبی، عضلانی، اسکلتی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۴ |
پژوهشگاه علوم ورزشی و مرکز تحقیقات بیماری‌های عصبی، عضلانی، اسکلتی دانشگاه علوم پزشکی ایران تفاهم‌نامه همکاری مشترک منعقد کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران:  به‌منظور بهره‌گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی مراکز پیشرفته آموزش عالی کشور و در جهت پیشبرد و تعالی فعالیت‌های پژوهشگاه ملی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و مرکز تحقیقات بیماری‌های عصبی، عضلانی، اسکلتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، تفاهم‌نامه همکاری متقابل دکتر حمید آقا حمید علی‌نژاد معاون فناوری پژوهشگاه علوم ورزشی و دکتر بیژن فروغ رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عصبی، عضلانی، اسکلتی دانشگاه علوم پزشکی به امضا رسید.
بر اساس اعلام روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، موضوع این تفاهم‌نامه عبارت از همکاری و تبادل امکانات و ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجرایی و مشاوره‌ای شامل استفاده متقابل از امکانات آموزشی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی، تخصصی و کاربردی در زمینه‌های موردعلاقه طرفین، استفاده از بانک‌های اطلاعاتی و تبادل تجربه بین پژوهشگاه و مرکز تحقیقات در ارتقای کیفیت آموزشی و اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک است.

منبع: ایسنا

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 867 بار   |   دفعات چاپ: 83 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر