برگزاری جشنواره غذای سالم در هفته بسیج ملی تغذیه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۴ |
در راستای برگزاری بسیج ملی تغذیه سالم در سال جاری با شعار "چاقی یا سلامتی، انتخاب با شما"، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم با حضور پرسنل معاونت بهداشت و درمان دانشگاه در تاریخ 23/10/96 نمود.
هدف از برگزاری این جشنواره، حساس سازی پرسنل در خصوص اهمیت داشتن تغذیه سالم بمنظور پیشگیری از اضافه وزن و چاقی بود.
داوران این مسابقه را دکتر عبادی فردآذر معاون محترم بهداشت دانشگاه، دکتر بحرالعلوم معاون اجرایی معاونت بهداشت، خانم سلطانی کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان و خانم مهندس میرانی کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت تشکیل میدادند.
جهت تعیین برگزیدگان، معیارهایی همچون کم نمک بودن، کم روغن بودن، استفاده از روش های پخت بصورت آب پز یا بخار پز و همچنین استفاده از گروه‌های اصلی غذایی مدنظر قرار گرفتند.
در پایان نیز به برگزیدگان این جشنواره به نفرات اول تا سوم هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید. نفرات به ترتیب عبارتند از:
  1. خانم مطیع دوست(معاونت بهداشت)
  2. آقای دکتر ورطنیان(معاونت بهداشت)
  3. خانم هادی نژاد (معاونت بهداشت)

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 626 بار   |   دفعات چاپ: 122 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر