• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری مسابقه نقاشی به مناسبت روز ملی هوای پاک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ |
برگزاری مسابقه نقاشی به مناسبت روز ملی هوای پاک
مسابقه نقاشی به مناسبت روز ملی هوای پاک با موضوع "روشهای پیشگیری از تولید و انتشار آلودگی هوا در محیط زندگی شهری و روستایی" برگزار می شود.
دانشگاه علوم پزشکی ایران در نظر دارد به مناسبت روز هوای پاک و گسترش فرهنگ ایده پردازی و نوآوری فراخوان ایده های برتر  با موضوع "روشهای پیشگیری از تولید و انتشار آلودگی هوا در محیط زندگی شهری و روستایی" را برگزار نماید.
مهلت ارسال آثار: شنبه ۹۶/۱۰/۳۰ساعت ۱۰ صبح
از تمامی دانشجویان ، کارکنان، اعضای هیئت علمی و خانواده محترم  علاقمند به شرکت در این مسابقه دعوت می شود آثار خود را مطابق فرم پیوست تکمیل و در تاریخ مذکور به غرفه نقاشی واقع در محوطه شهدای گمنام تحویل نمایند.
 به سه  ایده منتخب از سوی هیئت داوری جوایزی به رسم یاد بود اهدا می گردد.

فرم مسابقه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1319 بار   |   دفعات چاپ: 141 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر