• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری کارگاه آموزشی و اطلاع رسانی جشنواره تعهد و مسئولیت اجتماعی سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ |
برگزاری کارگاه آموزشی و اطلاع رسانی جشنواره تعهد و مسئولیت اجتماعی سلامت
کارگاه آموزشی و اطلاع رسانی  جشنواره تعهد و مسئولیت اجتماعی سلامت صبح امروز چهارشنبه 27 دی ماه با حضور دکتر محمد مهدی گلمکانی  مدیر کل مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت وزارت بهداشت در مرکز همایشهای رازی دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه این سمینار و کارگاه آموزشی با عنوان شیوه خودارزیابی صبح امروز چهارشنبه 27 دی ماه برای حدود 120 نفر نمایندگان  دستگاهها و سازمانهای شرکت کننده در مرکز همایشهای رازی دانشگاه برگزار شد.
دکتر مسعود مطلبی دبیر اجرایی مجمع علمی سلامت و جشنواره مولفه های اجتماعی سلامت عنوان داشت: دراین برنامه نمایندگانی از سازمانهای آموزش و پرورش، شهرداری ، محیط زیست، میراث فرهنگی ، صنعت ، معدن وتجارت و خیریه های مرتبط با حوزه سلامت حضور دارند که به منظور آشنایی آنها با مفاهیم علمی و ابزارسنجش وضعیت مسئولیت پذیری و پاسخگویی اجتماعی برای سلامت است.
معاون مرکز تحقیقات بهداشت کار با اشاره به استقبال ویژه سازمانها از برگزاری این جشنواره ، بیان کرد: در راستای توسعه فرهنگ مسئولیت و پاسخگویی اجتماعی دستگاهها در حوزه سلامت و جلب مشارکت مردمی تا کنون چندین کارگاه آموزشی در سطح وزارت خانه ها و استانداری ها برگزار کردیم که البته با توجه زمان برگزاری مجمع ملی سلامت در اردیبهشت ماه سال آینده ، این برنامه ادامه دارد.
در این سمینار دکتر گلمکانی مدیر کل مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت وزارت بهداشت پیرامون بحث مشارکت اجتماعی برای ارتقاء سلامت جامعه و تشکیل  کانونهای سلامت محلی سخنرانی نمود.
همچنین دکتر نسترن کشاورز عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و دبیر کمیته داوران جشنواره در خصوص مسئولیت پذیری و پاسخگویی اجتماعی سازمانی  برای سلامت با رویکرد جامعه شناختی ، مطالب مفیدی ارائه داد.
در پایان حاضرین در کارگاه عملی خود ارزیابی و مستند سازی شرکت، آموزشها و مهارتهای لازم برای جشنواره تعهد و مسئولیت اجتماعی سلامت فرا گرفتند و مقرر گردید مستندات مربوط به این جشنواره در پنج حوزه ( سلامت کارکنان و خانواده، سلامت مشتریان و ذینفعان، سلامت اجتماع پیرامون ، سلامت جامعه و سلامت محیط زیست) توسط نمایندگان سازمانها و نهادهای ذیربط ارائه تا در طی 5 مرحله توسط کمیته جشنواره ارزیابی و داوری گردد.

گفتنی است دومین مجمع ملی سلامت و جشنواره تعهد و مسئولیت اجتماعی سلامت با حضور رییس جمهور ، وزیر بهداشت ودبیر کل سازمان بهداشت جهانی مورخ 3 اردیبهشت سال 97 در مرکز همایش بین المللی رازی برگزار می گردد و در جشنواره برگزیدگان برتر مورد تقدیر قرار می گیرند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1202 بار   |   دفعات چاپ: 127 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر