• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برنامه نمادین هفته هوای پاک با حضور دکتر ناصری پور در دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۳۰ |
برنامه نمادین هفته هوای پاک با حضور دکتر ناصری پور در دانشگاه برگزار شد
 برنامه نمادین بزرگداشت روز ملی هوای پاک روز 30 دی ماه 1396 با حضور رییس دانشگاه و معاونین در محل مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: برنامه نمادین بزرگداشت روز ملی هوای پاک روز 30 دی ماه 1396 با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، معاونین، کارکنان، دانشجویان در محل مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مقوله هوای پاک و محیط زیست سالم یک ضرورت محسوب می‌شود و از بروز بیماری‌ها پیشگیری می‌کند.
دکتر  مسعود ناصری‌پور اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای اجتماعی کردن مقوله سلامت به عنوان رسالت اصلی خود مراسم نمادین روز هوای پاک را در این دانشگاه برگزار کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: باید بتوانیم مقوله سلامت را به جامعه منتقل کنیم و امیدوارم این حرکت نمادین مورد استقبال سایر همکاران قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه هر چه ما امکانات درمانی را افزایش دهیم باید هوا و محیط زیستی سالم هم به نسل آینده تحویل دهیم، افزود: هرچه امکانات درمانی و آموزشی را افزایش دهیم ولی پتانسیلی نداشته باشیم با مشکل مواجه می شویم، امیدوارم همگان برای داشتن هوای سالم و پاک تلاش خود را انجام دهند.
دکتر موسوی معاون اجتماعی دانشگاه بیان کرد: هدف از برگزاری این مراسم نهادینه شدن  اهمیت حفظ هوای پاک و انتقال این فرهنگ به نسل های بعدی است.
وی افزود: این برنامه به همت معاونت تحقیقات و فناوری ، معاونت اجتماعی ، مرکز تحقیقات آلودگی هوا و مدیریت روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.
سپس دکتر یار احمدی مدیر مرکز تحقیقات آلودگی هوا ضمن تشکر از حضور همکاران در این برنامه، گزارشی مختصر در خصوص وضعیت هوا در کشور ایران را بیان نمود و گفت: هوا یک وجه تمایز با سه عنصر حیاتی ( خاک ، آب، غذا) دارد و آن حق مالکیت است که در خصوص هوا  مرز مشخص ندارد.
وی  افزود: مرکز تحقیقات آلودگی هوا با حمایت وزارت بهداشت و با همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و دانشکده بهداشت در 9 ماهه گذشته تشکیل شده است.
مدیر مرکز تحقیقات آلودگی هوا تصریح کرد: ما در همین جا آمادگی خود را برای پیگیری تمام سیاستهای هوای پاک اعلام می داریم ، همچنین امیدوارم با حمایت دانشگاه بتوانیم برنامه مدیریت سبز را در سطح دانشگاه برای سال آینده اجرا نماییم.

برای دریافت تصاویر بیشتر اینجا کلیک نمائید

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1351 بار   |   دفعات چاپ: 105 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر