• اخبار دسته بندی شده

انتصاب دکتر فهیمه جهانفر بعنوان سرپرست بیمارستان شهید فهمیده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱ |
انتصاب دکتر فهیمه جهانفر بعنوان سرپرست بیمارستان شهید فهمیده
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی حکمی دکتر فهیمه جهانفر را بعنوان سرپرست بیمارستان شهید فهمیده منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر فهیمه جهانفر
متخصص محترم اطفال

با سلام و احترام
نظر به تعهد، تجارب، کاردانی و حسن سوابق خدمتی سرکارعالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست بیمارستان شهید فهمیده منصوب می ‌شوید تا با استعانت از پروردگار متعال و با بهره‌‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت ارتقاء کیفی و کمی بیمارستان اهتمام ورزید و به منظور تحول، پویایی و پیشبرد امور محوله که وظیفه‌ای است بس خطیر با احساس مسئولیت و منطبق با موازین شرعی  و قانونی، هماهنگ با مسئولین دانشگاه نهایت سعی و تلاش خود را بکار برید. موفقیت شما را از درگاه ایزد یکتا مسئلت دارم.

دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 2866 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر