• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

انتصاب دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی بعنوان سرپرست تیم کوردیناتوری واحد فراهـم آوری اعضاء و نسـوج پیوندی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۰ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی حکمی دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی را بعنوان سرپرست تیم کوردیناتوری واحد فراهـم آوری اعضاء و نسـوج پیوندی دانشگاه منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی
مدیرگروه محترم جراحی قلب و هیأت علمی دانشگاه

با سلام و احترام
    نظر به تعهد، شایستگی و سوابق علمی ارزشمند جنابعـالی و با عنایت به پیشنهاد معاونت محترم درمان، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست تیم کوردیناتوری واحد فراهـم آوری اعضاء و نسـوج پیوندی دانشگاه منصوب می شوید تا در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط انجام وظیفه نمـایید.
    امید است با استفاده از ظرفیتهای قابل توجه، به کار گیری خرد جمعی و جلب مشارکت پزشکان و کارکنان خدوم آن واحد، ضمن بهره مندی از روشهای نوین مدیریت، رعایت عدالت و تقوی الهی در جهت ارائه خدمات مطلوب به بیماران نیازمند و تحقق اهداف دانشگاه موفق و موید باشید. از درگاه خداوند متعال برای شما توفیق روزافزون آرزومندم.
دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 2515 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر