• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

اعزام کاروان پزشکی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناطق زلزله زده در کرمانشاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ |
کاروان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت امداد رسانی به مناطق اسیب دیده و کمک رسانی به هموطنان زلزله زده در تاریخ 13 بهمن ماه 1396 جهت مداوای پزشکی و درمانی به مناطق آسیب دیده اعزام شدند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: در پی وقوع زلزله در غرب کشور در آبان ماه سالجاری و اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت امداد رسانی به مناطق اسیب دیده و کمک رسانی به هموطنان زلزله زده، با همکاری معاونت درمان و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در تاریخ 13 بهمن ماه 1396 کاروان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت مداوای پزشکی و درمانی به مناطق آسیب دیده اعزام شدند.
به منظور هماهنگی و انسجام هر چه بیشتر در این خصوص روز جمعه 13 بهمن ماه 1396 جلسه ی توجیهی با حضور دکتر توکلی معاون درمان، دکتر بیات رئیس بسیج جامعه پزشکی و کادر پزشکی و درمانی که به صورت داوطلبانه خواستار اعزام به مناطق فوق بودند، در سالن اجتماعات معاونت درمان ایران،  برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر توکلی به عنوان نماینده تام الااختیار دانشگاه در این خصوص، با بیان رسالت و اهداف عالی دانشگاه جهت کمک و امدادرسانی در مواقع اضطرار و بحرانی، عنوان داشت: دانشگاه علوم پزشکی ایران متعهد می باشد که هرگونه امکانات انسانی متخصص، خدماتی و فنی مورد نیاز در این مناطق را تهیه نماید و از هیچ تلاشی جهت تسکین آلام بازماندگان حادثه زلزله غرب کشور فروگذار نخواهد بود.

وی در ادامه با تشکر و قدردانی  ویژه از دکتر ناصری پور، هئیت رئیسه دانشگاه، معاونت های توسعه و بهداشت، مدیران شبکه های بهداشت و درمان و همچنین مدیران گروه های دانشکده پزشکی به خصوص طب اورژانس، عفونی، زنان و اطفال که تمام تلاش خود را جهت همکاری و اعزام کاروان شایسته و در خور نام دانشگاه علوم پزشکی ایران، آرزوی توفیق و سربلندی برای همکاران اعزامی داشتند.
در ادامه دکتر بیات ضمن تسلیت مجدد به بازماندگان حادثه، شرح مختصری را از چگونگی گرداوری کاروان پزشکی و نحوی اعزام و هماهنگی های صورت گرفته با نهادهای ذی ربط ، مجددا اعلام آمادگی صد در صد دانشگاه و بسیج جامعه پزشکی را جهت کمک های بیشتر و بهتر را ابراز داشت و از داوطلبان مورد اشاره که در این سرمای طاقت فرسا ، قبول زحمت نموده کمال تشکر را داشت.
بدیهی است رسیدگی به امور درمانی و بهداشتی مصدومین حادثه زلزله غرب کشور از ساعات اولیه در اولویت کاری دانشگاه و معاونت درمان بوده و در این خصوص تمام تلاش خود را جهت یاری رسانی به مردم منطقه و هموطنان داشته اند.
در پایان لازم است از کارکنان واحد حوادث و فوریت های پزشکی معاونت درمان جهت حضور و انجام هماهنگی های مورد نظر و برگزاری هر چه باشکوه تر اعزام کاروان پزشکی و بدرقه آنان تشکر و قدردانی نمود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1279 بار   |   دفعات چاپ: 126 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر