• پایگاه فرهنگسازی سلامت

جلسه هیئت موسس پژوهشکده سلامت حواس پنجگانه با حضور رییس دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ |
جلسه هیئت موسس پژوهشکده سلامت حواس پنجگانه با حضور رییس دانشگاه برگزار شد
 جلسه هیئت موسس پژوهشکده سلامت حواس پنجگانه روز 14 بهمن ماه با حضور دکتر ناصری پور در دفتر ریاست مجمتع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  جلسه هیئت موسس پژوهشکده سلامت حواس پنجگانه ، با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ، دکتر موسوی معاون اجتماعی ، دکتر کامروا مدیر دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی ،  دکتر امیری رییس مجتمع حضرت رسول  اکرم (ص) و مدیران مراکز تحقیقاتی صبح شنبه 14 بهمن ماه در دفتر ریاست مجمتع حضرت رسول (ص) تشکیل شد.
 در ابتدا دکتر کامروا در مورد تاسیس پژوهشکده سلامت حواس پنجگانه مطالبی را شرح داد و گفت: ایده این پژوهشکده حدود 2سال گذشته شکل گرفت .
دکتر کامروا گفت: پژوهشکده سلامت حواس پنجگانه دارای کد مستقل بودجه و چارت تشکیلاتی مشخص ، مکانی مناسب برای انجام پژوهشهای مرتبط بنیادی و بالینی ، تهیه و چاپ مقالات ، تهیه و ثبت اختراعات ، توانمد سازی دوره های آموزشی ، ارائه خدمات تخصصی و تجاری سازی دانش و فناوری تلقی می گردد.
دکتر ناصری پور در این جلسه عنوان کرد: در راستای اهداف در نظر گرفته شده دانشگاه ( حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم )، مولفه هایی مورد نیاز است ، که تشکیل پژوهشکده یکی از این عوامل می باشد .
رییس دانشگاه  اظهار کرد: باید ساختار دانشکده در جهت تقویت پژوهشکده ها و انستیتو ها باید تغییر یابد ، همچنین با توسعه تعامل بخش علوم پایه و بالینی شاهد ارتقاء فرآیندها ، ایجاد شرکت های دانش بنیان و خلق محصولات حوزه پزشکی باشیم.
وی افزود: در این جهت باید تمام پروسه های موجود را با حداقل زمان ممکن طی کنیم و راه را برای انجام تحقیقات پژوهشگران تسهیل نماییم.
ایشان اظهار امیدواری کرد: امیدوارم اهداف پژوهشکده سلامت حواس پنجگانه در این راستا باشد و در آینده نزدیک شاهد خلق محصولات و ایجاد رشته های بین رشته ای در این پژوهشکده باشیم.
دکتر ناصری پور گفت:  با اشاره به اینکه 50 درصد محصولات شرکت های دانش بنیان در حیطه پزشکی است  و در این زمینه تفاهم نامه با دانشگاه صنعتی شریف صورت گرفته است تا بتوان باهمکاری و تعامل با گروههای مختلف مهندسی و IT   در راستا ی خلق ثروت و کارآفرینی گام های مثبت برداریم و سطح کیفی دانشگاه را بهبود بخشیم.
وی تصریح  کرد: با توجه به کمبود منابع مالی در دانشگاه باید به فکر خلق منابع جدید باشیم و همه افراد باید تمام سعی و تلاش خود  را بکار برند .
رییس دانشگاه افزود: تشکیل پژوهشکده را به فال نیک می گیرم و امیدوارم محل خوبی برای انجام  آموزش، پژوهش کارآفرینی  و تولید اشتغال باشد و درآینده بتوانیم به جایگاه دانشگاه نسل سوم برسیم.
دکتر ناصری پور بر ایجاد کرسی های پژوهشی در سطح دانشگاه ، اختصاص تخت های VIP در مراکز درمانی و ساماندهی خدمات سلامت تاکید نمود.
در ادامه با رای گیری اعضای حاضر در جلسه، دکتر فرهادی رییس مرکز تحقیقات گوش ، حلق  و بینی به عنوان رییس پژوهشکده سلامت حواس پنجگانه انتخاب شد.
دکتر فرهادی در این جلسه بیان کرد: این پژوهشکده با حمایت وزارت بهداشت تاسیس گردیده است تا زمینه ارتقا فعالیت های شرکت بنیان فراهم شود و ما باید برای تحقق این هدف  به دنبال بازار مصرف در داخل دانشگاه باشیم.
وی ضمن اشاره به فعالیت 63 مرکز حامی دانش بنیان در دانشگاههای مختلف گفت: امیدوارم در دانشگاه علوم پزشکی ایران هم بتوانیم مرکز حامی دانش بنیان را تشکیل دهیم.
گفتنی است رییس پژوهشکده با نظر مدیران مراکز تحقیقاتی، تایید معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و حکم ریاست دانشگاه  برای سه سال منصوب می شود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 754 بار   |   دفعات چاپ: 103 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر