• پایگاه فرهنگسازی سلامت

نشست ریاست دانشگاه با کانون مجد و دانشجویان تحصیلات تکمیلی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ |
نشست ریاست دانشگاه با کانون مجد و دانشجویان تحصیلات تکمیلی
نشست ریاست دانشگاه با دانشجویان تحصیلات تکمیلی روز دوشنبه 16 بهمن ماه  از ساعت ١٧ الی ٢١ در مرکز همایش های رازی برگزار می شود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: با توجه به برگزاری مراسم گفتگو و تبادل نظر ریاست دانشگاه و کانون مجد با دانشجویان تحصیلات تکمیلی با حضور معاونین دانشگاه روز دوشنبه 16 بهمن ماه  از ساعت ١٧ الی ٢١ در سالن همایش های رازی، منتظر حضورگرم شما هستیم تا با استفاده از ایده ها و خلاقیت های شما حرکتی نوین را به سمت دانشگاههای نسل سوم اغاز نماییم و دانشگاهی به بلندی نام ایران بسازیم.
در ضمن سرویس جهت برگشت دانشجویان عزیز از مراسم به خوابگاهها فراهم می باشد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1150 بار   |   دفعات چاپ: 126 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر