• اخبار دسته بندی شده

انتصاب دکتر توکلی به عنوان نایب رئیس ودبیرستاد تحول سلامت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ |
انتصاب دکتر توکلی به عنوان نایب رئیس ودبیرستاد تحول سلامت دانشگاه
دکتر مسعود ناصری پور طی حکمی معاون درمان دانشگاه را به عنوان نایب رئیس و دبیر ستاد تحول سلامت دانشگاه منصوب نمود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی حکمی دکتر توکلی  معاون درمان دانشگاه را به عنوان نایب رئیس و دبیر ستاد تحول سلامت دانشگاه منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر توکلی
معاون محترم درمان

سلام علیکم؛
            بااحترام، باعنایت به نامه شماره 1217/100 مورخ 8/11/96 مقام عالی وزارت درخصوص تشکیل ستاد تحول سلامت دردانشگاه ها نظر به تجارب، تعهد کاری و سوابق ارزشمند، حضرتعالی به موجب این ابلاغ به عنوان نایب رئیس ودبیرستاد تحول سلامت دانشگاه منصوب می گردید، امید است با بهره گیری از توان و شایستگی خود ودر سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) ، نسبت به اجرای سیاست های طرح تحول سلامت و خدمت به هموطنان عزیز ،اهتمام ورزید.
دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 2841 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر