• پایگاه فرهنگسازی سلامت

افتتاح کلینیک ویژه بیمارستان فیروزآبادی به مناسبت گرامی داشت دهه فجر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ |
افتتاح کلینیک ویژه بیمارستان فیروزآبادی به مناسبت گرامی داشت دهه فجر
به مناسبت گرامی داشت دهه فجر، کلینیک ویژه بیمارستان فیروزآبادی با حضور دکتر حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت، دکتر ناصری پور رییس دانشگاه صبح امروز یکشنبه 15 بهمن ماه افتتاح گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مراسم افتتاح کلینیک ویژه بیمارستان فیروزآبادی صبح امروز یکشنبه 15 بهمن ماه با حضور دکتر حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت ، دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، فرماندار ، استاندار، شهردار و جمعی از مسئولین محلی برگزار شد.
دکتر حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت اظهارکرد: یکی از بسته های طرح تحول سلامت ، توسعه طرح کلینیک های ویژه مطابق تعرفه دولتی در سراسر کشور است که شامل 250 کلینیک ویژه  و 6550 مطب در سراسر کشور می باشد.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه 60 درصد از این پروژه ها به بهره برداری رسیده است.
دکتر حریرچی در مورد افتتاح کلینیک ویژه بیمارستان فیروزآبادی گفت: این پروژه با حضور متخصصین مجرب و تحت پوشش بیمه افتتاح گردیده است که امید است در رفع مشکلات مردم این منطقه مفید باشد.
دکتر ناصری پور عنوان کرد: کلینیک ویژه بیمارستان فیروز آبادی به عنوان یکی از بزرگترین پروژه های طرح تحول سلامت در مساحتی به ابعاد 4600 متر مربع و با اعتبار ساخت  و تجهیزات  20میلیارد تومان افتتاح شده است .
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: کلینیک ویژه فیروزآبادی با حدود 48 کلینیک مختلف در تمامی زمینه های تخصصی، فوق تخصصی و امکانات تشخیصی درمانی ،  نیاز مردم منطقه بویژه مردم شهر ری را به سایر مراکز درمانی رفع می نماید.
وی ضمن تشکر از مسئولین محلی در ساخت این پروژه ، گفت: امیدوارم افتتاح این کلینیک بتواند در راستای تامین خدمات بهداشتی درمانی منطقه جنوب تهران موثر باشد.
دکتر ناصری پور تصریح کرد: در نظر داریم سال آینده بیمارستان جدید 320 تخت خوابی فیروزآبادی در کنار بیمارستان قدیمی به بهره برداری برسانیم. همچنین در سال آتی کلنگ بیمارستان هفت تیر در شهر ری زده می شود که امیدواریم با افتتاح این پروژه ها شاهد ارتقا شاخص های بهداشتی درمانی در شهر ری باشیم.
ایشان از تامین ده یونیت دندانپزشکی و  امکانات تصویر برداری برای این مکان خبر داد.

برای دریافت تصاویر بیشتر اینجا کلیک نمائید .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1399 بار   |   دفعات چاپ: 115 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر