• پایگاه فرهنگسازی سلامت

نگاهی براقدامات انجام گرفته در معاونت اجتماعی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۶ |
نگاهی براقدامات انجام گرفته در معاونت اجتماعی دانشگاه
دکتر موسوی گزارشی از اقدامات انجام شده در معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ دکتر موسوی معاون اجتماعی ، در خصوص فعالیت های انجام شده در این معاونت توضیحاتی را شرح داد.
وی عنوان کرد: معاونت اجتماعی از مهرماه 96 در دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شده است و ما در این مدت توانستیم اطلاعات لازم را جمع آوری و این حوزه را ساماندهی نماییم.
دکتر موسوی بیان کرد: از زمان ایجاد این معاونت، ما هیچ گونه امکانات نداشتیم و تمام سعی خود را بکار بردیم و حرکت های خوب و مثبتی در این مدت صورت گرفته است.
معاون اجتماعی دانشگاه اظهار کرد: در زمینه سازمانهای مردم نهاد تعاملات سازنده ای انجام گرفته و تفاهم نامه های مختلفی انعقاد گردیده است.
ایشان با اشاره به برگزاری همایش معاونین اجتماعی دانشگاههای کشور افزود: با کمک وزارت بهداشت موفق شدیم همایش معاونین اجتماعی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار نماییم . همچنین در روز ایدز ، مسابقات ورزشی را در سطح دانشگاه برگزار کردیم.
وی گفت: از جمله اقدامات دیگر برگزاری جلسات مشترک و انعقاد تفاهم نامه  با انجمن هموفیلی ، آلزایمر، صلح و دوستی  بوده است .
دکتر موسوی افزود: یکی از کارهای خوب در این معاونت برگزاری همایش شیرینی در زندگی سالم با حضور وزیر بهداشت است.همچنین شورای سلامت جامعه در دانشگاه را راه اندازی نمودیم.
ایشان با اشاره به برگزاری جلسات با استانداری ، فرمانداری ، سازمانهای مرتبط و شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش خاطر نشان کرد: بعد از حادثه ناگوار زلزله کرمانشاه توانستیم  با خیرین دانشگاه تعاملات سازنده ای برای ساخت خانه های سلامت در مناطق زلزله زده انجام دهیم.
وی  گفت: در راستای ارتقاء سطح آگاهی افراد با صدا و سیما ارتباط موثر برقرار کردیم  .
دکتر موسوی در خصوص  برنامه های آتی معاونت اجتماعی تصریح کرد: در نظر داریم شورای سلامت جامعه را در سطح شهرستان های اطراف راه اندازی نماییم و در مسیر توسعه سلامت جامعه ، نقش موثری ایفا نماییم. همچنین در سال آینده امیدوارم  بتوانیم آسیب های اجتماعی  را در مناطق تحت پوشش دانشگاه شناسایی و در کاهش میزان آنها  گام برداریم.
گفتنی است در معاونت اجتماعی ؛ دکتر مرادی به عنوان مدیر مولفه های اجتماعی ، دکتر جلالی مدیر مشارکت های مردمی  و دکتر طایفی دبیر سلامت و امنیت غذا منصوب شدند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 861 بار   |   دفعات چاپ: 94 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر