• پایگاه فرهنگسازی سلامت

جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ |
جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد
جلسه ستاد اقامه نماز روز دوشنبه 16 بهمن با حضور رییس دانشگاه برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: جلسه ستاد اقامه نماز روز دوشنبه 16 بهمن با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، اعضای حقیقی و حقوقی ستاد اقامه نماز دانشگاه در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین احمدی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه گزارشی از عملکرد و پیگیری های ستاد اقامه نماز دانشگاه در حوزه فعالیت های شش ماهه ارائه کرد.
وی خاطر نشان کرد: با پیگیری های این ستاد در این مدت طرح آموزش احکام ویژه کارکنان بالینی بیمارستانها ، همچنین تجهیز و بهسازی نماز خانه های خوابگاهی و بیمارستانی به اجرا در آمده است.
در این جلسه علاوه بر اینکه پیرامون تجلیل از خادمین حوزه نماز، معرفی خوابگاه و بیمارستان نمونه در حوزه اقامه نماز و برخی موضوعات پیرامون نماز تصمیماتی اتخاذ شد، موضوعاتی نظیره تدوین آیین نامه احداث نماز خانه ها بر اساس استانداردها و شاخص های ابلاغی از سوی ستاد اقامه نماز، ایجاد ساز و کارهایی جهت سوق دادن برخی از پژوهشهای اساتید و دانشجویان پیرامون نماز و سلامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1087 بار   |   دفعات چاپ: 116 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر