• منوی یک
  • منوی هشت

عضو هیأت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در بین یک درصد دانشمندان برتر جهان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ |
بر اساس آخرین اعلام سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت  بهداشت و درمان و آموزش پزشکی 2 تن از اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران  در جمع یک درصد از دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند.
معیار انتخاب دانشمندان برترجهان ، تعداد استنادهای صورت‌گرفته به تولیدات علمی آن‌ها در رشته‌ و حوزه‌های موضوعی بیست و دوگانه مورد ارزیابی این پایگاه است.
در جدید ترین گزارش سامانه علم سنجی  دکتر مازیار مرادی لاکه ، دکتربابک عشرتی از دانشگاه علوم پزشکی ایران ، در لیست یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفته‌اند.
روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار شایسته را به این اساتید گرانقدر تبریک عرض نموده و توفیقات  بیشتر این عزیزان را از خداوند متعال آرزو می نماید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1654 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر