5 عضو هیأت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در بین یک درصد دانشمندان برتر جهان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ |
بر اساس آخرین اعلام سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت  بهداشت و درمان و آموزش پزشکی 5 تن از اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران  در جمع یک درصد از دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند.
معیار انتخاب دانشمندان برترجهان ، تعداد استنادهای صورت‌گرفته به تولیدات علمی آن‌ها در رشته‌ و حوزه‌های موضوعی بیست و دوگانه مورد ارزیابی این پایگاه است.
در جدید ترین گزارش سامانه علم سنجی دکتر محمد مهدی گویا ، دکتر مازیار مرادی لاکه ، دکتر زهرا مجد جباری ، دکتر محمد تقی جغتایی ، دکتر محمد فرهادی  از دانشگاه علوم پزشکی ایران ، در لیست یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفته‌اند.
روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار شایسته را به این اساتید گرانقدر تبریک عرض نموده و توفیقات  بیشتر این عزیزان را از خداوند متعال آرزو می نماید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 479 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر