• اخبار دسته بندی شده

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

استقرار تیم سلامت شهید رهنمون در بازار میوه و تره بار تحت پوشش مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
تیم سلامت شهید رهنمون به همت مرکز بهداشت شمال غرب در مورخ 23 بهمن ماه در بازار میوه وتره بار مستقر شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: تیم سلامت شهید رهنمون شامل مراقب سلامت و کارشناس تغذیه در مورخ 23 بهمن ماه جهت ارائه خدمات رایگان به همشهریان عزیز در بازار میوه و تره بار مستقر گردید.
در جریان این استقرار، ضمن تشکیل پرونده الکترونیک، خدمات بهداشتی از جمله غربالگری فشار خون و قند خون، اندازه گیری قد و وزن و تعیین نمایه توده بدنی و مشاوره تغذیه  ارائه شد.
همچنین رسانه های آموزشی با موضوعات مختلف بهداشتی در بین مردم توزیع شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 82 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر