• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

برگزاری کارگاه یک روزه راهکارهای طبابت بالینی پیشگیری، تشخیص ارزیابی و مدیریت اضافه وزن و چاقی در کودکان و بزرگسالان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
کارگاه یک روزه "راهکارهای طبابت بالینی پیشگیری، تشخیص ارزیابی و مدیریت اضافه وزن و چاقی در کودکان و بزرگسالان" مورخ 26 بهمن ماه ، در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی حضرت رسول اکرم (ص) برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت به منظور عملیاتی کردن گایدلاین" راهکارهای طبابت بالینی پیشگیری، تشخیص، ارزیابی و مدیریت اضافه وزن و چاقی در کودکان و بزرگسالان" اقدام به برگزاری کنفرانس یک روزه ای تحت همین عنوان در تاریخ 26 بهمن ماه سال 1396، در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی حضرت رسول  اکرم (ص) خواهد کرد.
از علاقمندان جهت شرکت در این کارگاه دعوت می شود. گفتنی است این کارگاه دارای 5/2 امتیاز باز آموزی می باشد.
تلفن تماس : 86703350

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 883 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر