• اخبار دسته بندی شده

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲ وحیدیه شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲ وحیدیه شهرستان شهریار
در دهمین روز دهه مبارک فجر ۹۶  مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲ وحیدیه با حضور مهندس مقیمی استاندار تهران افتتاح شد.
در این مراسم که با حضور دکتر ناجی فرماندار شهرستان شهریار، مهندس محمودی نماینده مردم شهرستان های شهریار، قدس و ملارد، دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهریار، شهردار ، رئیس و اعضای شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولین ، روسای ادارات و نهادهای شهرستان و  معتمدین و خانواده معزز شهدا برگزار شد،  مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲ وحیدیه به مساحت ۷۰۰ مترمربع و با زیر بنا ۵۰۰ متر مربع به بهره برداری رسید.
لازم به ذکر است این مرکز با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی وحیدیه احداث شده است.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 273 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر