• اخبار دسته بندی شده

انتصاب دکتر مبارکی بعنوان دبیر کمیته انتخاب و انتصاب مدیران دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۳۰ |
انتصاب دکتر مبارکی بعنوان دبیر کمیته انتخاب و انتصاب مدیران دانشگاه
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی حکمی را بعنوان دبیر کمیته انتخاب و انتصاب مدیران دانشگاه منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر مبارکی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه
با سلام و احترام؛
با توجه به ماده  46 فصل ششم آئین نامه اداری، استخدامی و تشکیلاتی کارکنان غیرهیات علمی دانشگاه و نامه شماره 1943/212/د مورخ 17/12/1395 مرکز توسعه مدیریت وتحول اداری وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، به موجب این ابلاغ جنابعالی بعنوان دبیر کمیته انتخاب و انتصاب مدیران دانشگاه که با حضور اینجانب و معاونین محترم حسب موضوع مطروحه برگزار می گردد، منصوب می گردید. انتظار می رود با توجه به اهمیت و نقش کمیته مذکور، به منظور  توجه به اصل شایسته سالاری در انتخاب و انتصاب مدیران از طریق شناسایی و ارزیابی افراد با استفاده از معیارهای شایستگی و انتصاب شایسته ترین افراد دانشگاه در پست های مدیریتی اهتمام ورزید.
دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 4281 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر