• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت و هئیت همراه از مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۵ |
دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت روز شنبه 5 اسفند ماه 1396 از مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر بازدید نمود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت به همراه دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه، دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر رضایی رئیس اداره بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت، دکتر زارع رییس مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر و هئیت همراه روز شنبه 5 اسفند ماه 96 از بیمارستان شهدای هفتم تیر بازدید به عمل آورد.
درابتدا تیم بازدید کننده با حضور در اورژانس مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر از نحوه ی ارائه خدمات به بیماران از نزدیک مطلع شده و دکتر جان بابایی با تنی چند از بیماران در خصوص رضایتمندی آنان همکلام شده و  دکتر زارع پاسخگویی سوالات ایشان بود.
سپس هئیت همراه در واحد رادیوتراپی و شیمی درمانی ، بخش دی کلینیک و بخش ای سی یو مرکزی حضور یافتند.
همچنین با توجه به اعلام خبر اضافه شدن ده تخت جدید ICUمرکزی به همراه دو تخت دیالیز ، دکتر توکلی معاون درمان  دانشگاه  تصریح کرد: در صورت تخصیص تجهیزات پزشکی از سوی وزرات بهداشت ، این بخش هر چه سریعتر قابل افتتاح خواهد بود وتعداد تخت های فعال ای سی یو این مرکز به 73 تخت خواهد رسید.
در پایان نیز  از سه پروژه بیمارستان 320 تختخوابی  جایگزین ، کلینیک ویژه و پروژه توسعه اورژانس و اتاق عمل بازدید به عمل آمد و دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در خصوص بودجه مورد نیاز جهت راه اندازی و به پایان رساندن  هر چه سریعتر این پروژه ها مباحثی را مطرح کرد.
گفتنی است دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت  در خصوص پیگیری جهت تخصیص بودجه های مورد نظر، قول مساعد داد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1260 بار   |   دفعات چاپ: 108 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر