• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید دکتر ناصری پور از معاونت بهداشتی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۷ |
بازدید دکتر ناصری پور از معاونت بهداشتی دانشگاه
دکتر ناصری پور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه هیئت رئیسه ی دانشگاه در تاریخ 7 اسفند ماه 1396 از معاونت بهداشتی بازدید کرد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر ناصری پور  به همراه هیئت رئیسه ی دانشگاه روز دوشنبه 7 اسفند سالجاری از معاونت بهداشتی بازدید نمودند.
 ایشان ضمن بازدید از تمامی گروه های تخصصی این معاونت، از نزدیک از روند اجرایی فعالیت های معاونت بهداشتی بازدید کردند.
دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشتی دانشگاه، گزارشی کامل از عملکرد، فعالیتها، بهبود استاندارد و نوسازی و تجهیز، اهداف و برنامه های جاری و آتی حوزه ی بهداشت دانشگاه ارائه داد.
گفتنی است دکتر ناصری پور، ضمن ابراز خرسندی از این بازدید و تشکر از تلاشهای بی وقفه ی دکتر عبادی فرد آذر و تیم ایشان، در خصوص ارتقای کیفی برنامه های معاونت بهداشتی دانشگاه قول مساعد داد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1302 بار   |   دفعات چاپ: 110 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر