• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در معاونت درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۸ |
برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در معاونت درمان
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه روز شنبه مورخ 7 اسفند ماه 96 از ساعت 7 الی 10 صبح  در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: جلسه هیئت رئیسه دانشگاه روز شنبه مورخ 7 اسفند ماه 96 از ساعت 7 الی 10 صبح  با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه و سایر اعضا در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.
دکتر توکلی به بیان چکیده ی از عملکرد معاونت درمان طی شش ماه گذشته و به ارایه شاخص های تهیه شده توسط ادارات زیر مجموعه معاونت درمان مبادرت ورزیدند و از چشم انداز و سیاست گذاری های ترسیم شده در این معاونت برای اعضا سخنانی را مطرح نمود.
پس از پایان جلسه هئیت رئیسه ، دکتر ناصری پور و اعضاء بازدید کامل وجامعی را از واحدها و ادارات مختلف معاونت درمان به عمل آوردند که رییس دانشگاه کمال  تشکر و قدر دانی را از کارمندان این مجموعه که تمام تلاش خود را جهت نیل به اهداف عالی دانشگاه به کار می بندند، ابراز داشت.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 974 بار   |   دفعات چاپ: 105 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر