• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

همایش دانشجویان شاهد و ایثارگر جدید الورود دانشگاه و تقدیر از دانشجویان برتر برگزارشد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۸ |
همایش دانشجویان شاهد و ایثارگر جدید الورود دانشگاه و تقدیر از دانشجویان برتر با حضور دکتر ناصری پور عصر روز دوشنبه 7 اسفندماه در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در همایش دانشجویان شاهد و ایثارگر جدید الورود دانشگاه ، دکتر ناصری پور رییس دانشگاه و رییس ستاد شاهد و ایثارگر ، دکتر حدیقی دبیر ستاد  امورشاهد و ایثارگران، دکتر رحیمی مدیر کل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، اعضای هیئت علمی  و جمعی از دانشجویان شاهد و ایثارگر جدید الورود دانشگاه حضور داشتند.
دکتر ناصری پور ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این جلسه عنوان  کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر مایه افتخار دانشگاه علوم پزشکی ایران هستند، بویژه دانشجویان نخبه که باعث خرسندی ما می باشند.
رییس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه اظهار کرد: قدردانی از دانشجوان برتر و نخبه شاهد و ایثارگر از دو جهت حائز اهمیت است، از یک جهت قدردانی از تلاشهای خود دانشجویان و از بعد دیگر قدردانی به خاطرایجاد نگاه مثبت در دیگران است.
وی افزود: با توجه به کسب رتبه های بالا علوم پایه و بالینی  توسط دانشجویان شاهد و ایثارگر در اینجا لازم است از زحمات اساتید دانشگاه و دبیر ستاد امورشاهد و ایثارگر قدردانی نمایم.
رییس دانشگاه گفت: دانشجویان خانواده شاهد و ایثارگر ادامه دهنده راه پدران خود هستند و یقین دارم که روح آنها هم از وجود شما شاد است.
وی تصریح کرد: جهاد در حال حاضر، جهاد علمی است و نگاهها به سمت  منابع انسانی و فکرهای برتر است که تولید علم و تکنولوژی را به همراه دارد و تضمین کننده اقتدار ملت ها می باشد.
دکتر ناصری پور در پایان سخنانش برای دانشجویان جدید الورود شاهد و ایثارگر ، آرزوی سلامت و توفیق روزافزون نمود.
در ادامه دکتر حدیقی گزارشی از تعداد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در مقاطع مختلف ارائه و بیان کرد: رویکرد ما در سالهای اخیر توجه بیشتر به کیفیت مبحث آموزشی این گروه ازدانشجویان است، به طوری که بیش از 40 درصد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی ایران معدل بالای 17 دارند.
وی با اشاره به قوانین مربوط به دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه به هیچ عنوان برای کسب نمره این دسته از دانشجویان اقدام نمی نماید و انها باید خود تمام همت خود را برای کسب رتبه های برتر بکار برند ، چرا که ایشان معرف و نماینده شهدا و ایثارگران هستند و باید اقتدار و حرمت خانواده خود را حفظ نمایند.
دبیر ستاد امورشاهد و ایثارگران دانشگاه حمایت خود را برای رفع نیازهای آموزشی ،پژوهشی ، رفاهی و فرهنگی اعلام کرد.
در این مراسم دکتر متولیان نماینده اساتید مشاور دانشگاه در خصوص طرح استاد مشاور سخنرانی نمود و از دانشجویان خواستار شد برای  ارتقای علمی خود از تخصص و تجربیات اساتید مشاور دانشگاه استفاده نمایند.
سپس از 7 نفر دانشجوی برتر شاهد و ایثارگر تقدیر و قدردانی شد.
گفتنی است  از دیگر برنامه های  این همایش  پخش کلیپ، قرائت فاتحه و ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه بود،همچنین دکتر یزدان پرست یکی از اساتید مشاور دانشگاه در زمینه ارائه پژوهشهای قرآنی مطالب مفیدی ارائه داد.

برای دریافت تصاویر بیشتر اینجا کلیک نمائید .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1265 بار   |   دفعات چاپ: 119 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر