• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

در سفر وزیر بهداشت به بوداپست؛ تفاهمنامه علمی پژوهشی بین ایران و مجارستان امضا شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۲ |
تفاهمنامه علمی پژوهشی بین ایران و مجارستان امضا شد
در مراسمی در بوداپست دو تفاهمنامه با هدف همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی با حضور وزیر بهداشت کشورمان و رئیس انستیتو ملی سرطان مجارستان امضا شد.
 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: روز پنجشنبه 10 اسفند ماه 1396 در مراسمی در شهر بوداپست دو تفاهم نامه بین ایران و مجارستان با هدف همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت ایران و دکتر میکلوش کاسلر رئیس انستیتو ملی سرطان مجارستان امضا شد.
براساس این گزارش، یکی از این تفاهم نامه ها مربوط به همکاری با وزارت بهداشت و سند دوم همکاری با مرکز تحقیقاتی آسیب شناسی وسرطان دانشگاه علوم پزشکی ایران  است. انستیتو ملی سرطان مجارستان از موسسات مهم تحقیقاتی در زمینه سرطان و مقابله با آن به شمار می رود و جایگاه مهمی در اروپا دارد. موسسات مختلف تحقیقات سرطان ایران می توانند با این موسسه ارتباطات علمی و موثری جهت انجام پروژه های مشترک در زمینه کانسر ایمونولوژی ، بیولوژی سرطان و سلولهای بنیادی سرطان ، همچنین  تبادل استاد و دانشجو و محققان پسا دکترا داشته باشند.
 گفتنی است، دکتر میکلوش کاسلر پیشتر به شهرهای تهران و شیراز سفر کرده بود و امضای تفاهم نامه امروز نتایج سفر وی به ایران به شمار می رود.
روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک این موفقیت آرزو می نماید با تداوم همکاری و حمایت های موجود ، همچنان شاهد کسب موفقیت های روز افزون مرکز تحقیقاتی آسیب شناسی و سرطان دانشگاه علوم پزشکی ایران در تمامی عرصه ها باشیم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1248 بار   |   دفعات چاپ: 113 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر