• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری دوره دوم آموزشی کوتاه مدت آمادگی جهت شرکت در آزمونMHLE

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۷ |
برگزاری دوره دوم آموزشی کوتاه مدت آمادگی جهت شرکت در آزمونMHLE
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران : به اطلاع می رساند با عنایت به تغییر آیین‌نامه ارتقا اعضای هیات علمی دانشگاه و ضرورت ارائه گواهی یکی از آزمون‌های زبان از جملهMHLE  برای برخی از اعضا، و همچنین فراهم ساختن دسترسی برای دانشجویانی که امتیاز لازم را  قبلا دریافت نکرده‌اند، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی اقدام به برگزاری دوره آموزشی کوتاه مدت آمادگی جهت شرکت در آزمونMHLE ، نموده است.
شایان ذکر است متقاضیان می‌توانند جهت اطلاعات بیشتر به آدرس الکترونیکی http://shmis.iums.ac.ir مراجعه و یا با شماره تماس 02188794301 داخلی 268 و 09354255870 خانم رجبی  تماس حاصل نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 595 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر